Tim platform met landelijke dekking.
Tim heeft een uitgebreid partnernetwerk met alle specialisaties in huis.
Neem contact op
Aeres Tech
Uw kennispartner voor mobiele- en koudetechniek
Sinds 1954 levert Aeres Tech het best opgeleide personeel in de technische branche. De professionals kunnen zich hier ontwikkelen tot échte vakspecialisten die een bijdrage leveren aan het hoogst haalbare succes voor uw organisatie. Aeres tech is specialist in adviseren, begeleiden, trainen en coachen van zowel bedrijven als medewerkers in hun groei op het gebied van mobiele technologie, koudetechniek en Business Support.
Aventus
De school waar jij ’t maakt
Aventus is het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer- Zutphen. Hier kunnen jongeren en volwassenen een passende mbo-opleiding of cursus vinden. Met ruim 200 opleidingen is Aventus de grootste opleider in de Stedendriehoek. Op het gebied van Landbouwtechniek biedt Aventus monteursopleidingen aan in ver­schillende richtingen en op elk niveau. Binnen deze opleidingen wordt altijd gebruik ge­maakt van de nieuwste technieken en machines.
BMWT
De BMWT (opgericht in 1950) is de belangenbehartiger van leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel.
De BMWT levert toegevoegde waarde voor de leden en hun klanten op het gebied van veilig, deskundig en duurzaam werken. De BMWT telt 99 leden. 112 bedrijven zijn deelnemer aan BMWT-Keur
Clusius College Hoorn
Groen licht voor succes in een dynamische wereld
Het Clusius College Hoorn biedt  onderwijs met een "groene rand". Hier is van alles te doen met bloemen, dieren, planten, voeding en techniek. Het Clusius College stelt leerlingen en studenten in staat zich optimaal te ontwikkelen zodat ze succesvol zijn in vervolgopleiding, werk en maatschappij.
Fedecom
Fedecom is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern Transport.
Fedecom werkt met en voor fabrikanten, importeurs en dealers aan een sterkere sector.
Friesland College Heerenveen
Het Friesland College is een regionaal opleidingen centrum (ROC) met meer dan 200 mbo-opleidingen in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.
Naast het middelbaar beroepsonderwijs verzorgt het Friesland College volwasseneducatie. Het beroepsonderwijs mobiele werktuigen wordt in Heerenveen aangeboden.
Gilde Opleidingen Roermond
Bij de Gilde Opleidingen wordt men opgeleid voor het echte werk.
Met meer dan 10.000 studenten en 15 scholen, verdeeld over 7 gemeenten in Limburg. Dat lijkt groot maar bij Gilde Opleidingen gaat het om kleinschalig onderwijs, vakgericht en op maat. De opleidingen staan dicht bij de realiteit, waardoor theorie en praktijk moeiteloos in elkaar overgaan. De landbouwtechniekopleidingen worden aangeboden in Roermond.
Helicon Boxtel
Helicon Boxtel is dé agro-technische locatie van Helicon. Voor opleidingen op het gebied van landbouw of groene leefomgeving.
Helicon Boxtel telt 765 studenten die een opleiding volgen in deze richting. Bij Helicon staat duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Alle scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland. Cursussen en opleidingen voor bedrijven worden op locatie aangeboden.
IPC werkt BV Arnhem
IPC Groene Ruimte is dé opleider voor werkenden in de buitenruimte.
Van kettingzaagvaardigheden tot greenkeeper en van machinist cultuurtechniek tot grofwildbeheerder. IPC neemt het scholingsdeel in het ontwikkelingstraject voor haar rekening. IPC Groene Ruimte heeft de focus op kennisontwikkeling voor het beoogde werkveld van medewerkers en organisaties die actief zijn in de (openbare) buitenruimte.
Stichting KOM
Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties
Stichting KOM is een dienstverlenende organisatie die gericht is op het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van melkwinning, -bewaring en -registratie op het melkveebedrijf. Adviesgroep KOMAT Bouwend Nederland
De vereniging van bouw- en infrabedrijven
Adviesgroep KOMAT Bouwend Nederland is er op gericht om goede randvoorwaarden te creëren voor het beheren, leveren en inzetten van materieel op bouwplaatsen. De adviesgroep heeft de functie van een ontmoetingsplatform van materieelverantwoordelijken van de lid-bedrijven van Bouwend Nederland. Daarnaast heeft zij een adviserende rol binnen het werkterrein van Bouwend Nederland.
Landstede MBO Raalte
Landstede MBO biedt tientallen mbo-opleidingen in Harderwijk, Raalte en Zwolle en voor een klein deel ook in Dronten en Kampen.
De studenten leren in landschappen. Dit zijn interessegebieden waarin men kennismaakt met het toekomstige beroep en werkveld. In Raalte zijn de opleidingen te vinden voor mobiele werktuigen.
Radius College Breda
Het Radius College biedt MBO-opleidingen waarbij techniek centraal staat.
Beroepsopleidingen die aansluiten bij de praktijk en inspelen op veranderingen in de maatschappij. Hier wordt men opgeleid tot een zelfstandig vakman die de wereld om zich heen verrast en verbaast met slimme oplossingen. Het Radius College hanteert een uniek onderwijsconcept waarbij praktijkgericht leren in kleine groepen plaatsvindt en waar de theorie direct wordt toegepast.
Regio College Zaandam
Het Regio College biedt zo'n 130 mbo opleidingen, havo, vwo en cursussen in Zaandam, Purmerend, Heerhugowaard en Edam
Het Regio College biedt een uitgebreid pakket aan opleidingen en cursussen; voor jongeren die een vak willen leren, voor volwassenen die zich willen bijscholen en voor nieuwkomers die zich voorbereiden op een plek in de Nederlandse samenleving. Daarnaast verzorgt het Regio College gericht (bij)scholingsprogramma’s voor werknemers van bedrijven en instellingen. In totaal staan er ongeveer 7.500 deelnemers en cursisten ingeschreven. De opleiding monteur mobiele werktuigen wordt aangeboden in Zaandam.
Scalda Vlissingen
Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de provincie Zeeland.
Zij verzorgen onderwijs vanuit twaalf kleinschalige, vakgerichte colleges. Het Scalda College probeert hierin een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving aan te bieden waarin studenten zich verder kunnen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. De opleiding monteur mobiele werktuigen wordt in Vlissingen aangeboden.
SOMA College Harderwijk
De vakopleiding voor de infra
Bij het SOMA College leren deelnemers te werken aan de nieuwste wegen, tunnels, woonwijken, gebouwen en bedrijfsterreinen. In Nederland maar ook daarbuiten. Dé vakschool voor de infra. Per jaar volgen circa 850-900 deelnemers lessen op het SOMA College. Verder beschikt het SOMA College over 13 hectare oefenterrein en over 40 moderne machines. Het vak monteur mobiele werktuigen wordt aangeboden door het Soma College in Harderwijk.
SVOB
Opleidingsinstituut banden- en wielenbranche
SVOB is het opleidingsinstituut voor de banden- en wielenbranche.

Techniek College Rotterdam
Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine.
Per 1 augustus 2016 verzorgt het Techniek College Rotterdam onder deze naam hét technisch en technologisch mbo-onderwijs in de regio Groot-Rijnmond. Hierin werkt het Techniek College Rotterdam nauw samen met het bedrijfsleven om zodoende onderwijs te kunnen bieden dat aansluit op de behoeften op de arbeidsmarkt.
Wellantcollege Houten
Voor ambitieuze leerlingen die alles uit hun opleiding willen halen
Wellantcollege werkt aan een gezonde en leefbare toekomst door uit te blinken in groen onderwijs. Modern onderwijs met aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en de internationale arbeidsmarkt. Met gezonde kantines, veel praktijkopdrachten en persoonlijke aandacht. Als je kiest voor Wellant, kies je voor een leuke, inspirerende opleiding die je volop kansen biedt op de arbeidsmarkt van morgen.